Tervetuloa Gospel-kiertueelle Bothnia Gospel 100:n kanssa!


Bothnia Gospel 100 on kolmen kuoron yhteinen hanke (Singsby sångkör, Helsingbykören ja Kvevlax sångkör). Teemme syksyllä 2017 ja keväällä 2018 gospelkiertueen kahdeksassa kirkossa Pohjanmaalla. Teemme myös yhteistyötä ammattimuusikkojen kanssa. Solisteina toimivat Otto Palmborg ja Barbora Xu. Orkesteria johtaa Richard Mitts.

Projektin tavoitteena on vahvistaa suomenruotsalaisen kuoromusiikin toimintaa, luoda yhteistyömuotoja ja työskennellä ammattimuusikkojen kanssa ja lopuksi haluamme antaa yleisöllemme ikimuistoisen kokemuksen. Tämänkaltainen yhteistyö tuo monia etuja, olipa sitten kyse sitoutumisesta, tunne yhteenkuulumisesta tai taidon kirkastamisesta.

Gospelprojektin loppuhuipennus tapahtuu kesällä 2018 kun lähdemme konserttimatkalle Yhdysvaltoihin.

 


          24.9.2017 Mustasaaren Kirkko      Solistina: kuoron oma Nadja Sand   


SYKSY 2017

Päivämäärä Paikka
24.9. Mustasaaren kirkko
1.10. Lapväärtin kirkko
8.10. Munsalan kirkko
15.10. Pedersören kirkko
22.10. Ylistaron kirkko

 

KEVÄT 2018

Päivämäärä         Paikka                                            
11.3.    Maalahden kirkko
8.4. Koivulahden kirkko
11.5. Vaasan kirkko

 

KESÄ 2018

San Antonio, Texas

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otto Palmborg on laulaja/lauluntekijä, tuottaja ja esiintyjä. Hän on tällä hetkellä aktiivinen pop/soul bändissä "SVEN". Hän myös esiintyy trubaduurina bändissä "River E".

Otto kirjoittaa ja tuottaa musiikkia Sugarhouse Publishingissa Vaasassa, missä tavoitteena on päästä kansainväliselle ja aasialaiselle musiikin markkinoille.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbora Xu on muusikko, joka keskittyy aasialaiseen ja eurooppalaiseen musiikkiin, sovittamalla perinteisiä lauluja yhdestä kulttuurista toiseen.

Esimerkiksi hän sovitti perinteisen kehtolaulun, Nuku Nuku nurmilintu, kiinalaiselle sitralle (古箏, guzheng). Barbora tutkii aasialaisia kulttuureja Turun yliopistolla. 

Barbora työskentelee freelance muusikkona. Kansanmusiikin lisäksi, hän esittää guzhengilla eri musiikkityylejä ja sovittaa kappaleita pianolle. Hän myös opettaa aiheesta: aboriginaalien musiikki ja laulutekniikka.


 

Takaisin